Aktiivisuus Bitcoinin sääntelemissä futuuripörsseissä ei ole koskaan ollut suurempi

Avoin kiinnostus CME: n Bitcoin-futuurimarkkinoilla on saavuttanut kaikkien aikojen korkeimman tason, mikä osoittaa institutionaalisten sijoittajien kasvavan kiinnostuksen.

CME: n bitcoin-futuurien avoin korko on tällä hetkellä 830 miljoonaa dollaria, joka on kaikkien aikojen korkein ennätys.

Säännelty futuuripörssi on nyt ensimmäistä kertaa viiden parhaan futuuripörssin sisällä avoimen koron perusteella

Koska Bakkt näkee myös korkeammat huiput kuin koskaan, se voi tarkoittaa, että institutionaaliset sijoittajat ovat yhä kiinnostuneempia Bitcoinista.

Avoin kiinnostus Bitcoin Trader säännellyillä johdannaismarkkinoilla on noussut kaikkien aikojen korkeimmista tasoista, kun institutionaaliset toimijat kiinnostavat edelleen nuorta omaisuutta.

Skew-analytiikan tietojen mukaan Chicago Mercantile Exchange -yhtiön Bitcoin- futuureilla on noin 830 miljoonaa dollaria jäljellä olevia sopimuksia. Tällä hetkellä vain OKEx ja BitMEX ovat avoimemmin kiinnostuneina johdannaisalustoistaan, joten CME: n avoin intressi on kolmanneksi suurin Bitcoinin johdannaismarkkinoilla.

Tyypillisesti sääntelemättömät pörssit kuten BitMEX, OKEx, Binance ja muut houkuttelevat enemmän futuurikauppaa kuin säännellyt kauppapaikat, kuten CME tai Bakkt. Futuurisopimukset antavat kauppiaille mahdollisuuden ostaa tai myydä tiettyä omaisuutta ennalta määrätyllä hinnalla jossain tulevaisuuden vaiheessa. Bitcoin-futuurien ansiosta sijoittajat voivat spekuloida BTC: n hinnasta ostamatta itse Bitcoinia.

Ja vuonna 2020 on tapahtunut säänneltyjen Bitcoin-futuurikauppojen nopea nousu.

Erityisesti CME kasvaa vastaamaan sääntelemättömien vastaavien määrää

Esimerkiksi 830 miljoonaa dollaria on viimeisin kaikkien aikojen korkeimpien sarjojen sarjassa, joka alkoi 27. heinäkuuta, kun CME: n avoin korko nousi 725 miljoonaan dollariin. Tämä saavutti kaikkien aikojen korkeimman tason, 530 miljoonaa dollaria, joka asetettiin vain kaksi kuukautta ennen 14. toukokuuta. Helmikuusta lähtien CME-pörssien keskimääräinen päivittäinen kaupankäynti on saavuttanut noin 335 miljoonan dollarin.

Bakkt, toinen säännelty kauppapaikka, näkee huomattavasti pienemmän volyymin kuin CME, mutta sen kasvu on edelleen hidastunut myös vuonna 2020. Alustan avoin kokonaiskorko on kasvanut lähes kahdeksankertaiseksi heinäkuun puolivälistä lähtien ja nousi 3,7 miljoonasta dollarista 27 miljoonaan dollariin. Viimeisen kuukauden aikana Bakktin keskimääräinen päivittäinen määrä on vain ujo 50 miljoonaa dollaria; Vertailun vuoksi keskimääräinen päivittäinen määrä elinkaarensa aikana on ollut noin 12,5 miljoonaa dollaria.

Aktiivisuuden nousu Bitcoinin säännellyissä johdannaispaikoissa tapahtuu aikana, jolloin institutionaalinen kiinnostus Bitcoiniin ei ole koskaan ollut suurempi.

Esimerkiksi sijoitusrahastojen hoitaja Paul Tudor Jones loisti Bitcoinin huomion toukokuussa, kun hän kirjoitti kirjeessä sijoittajille odottavansa, että Bitcoinilla olisi keskeinen rooli niin sanotussa ”suuressa rahainflaatiossa”. (On syytä huomata, että Jones on pitkä Bitcoin johdannaistuotteiden, kuten futuurien, kautta, joten on mahdollista, että hän käyttää CME: tä omistuksissa).

Lisäksi heinäkuun lopussa Yhdysvaltain sääntelijät vihreän valaistuksen kautta pankit säilyttivät salausvaroja liikkeellä, jota pidettiin perinteisen rahoitussektorin kanssa ristiriidassa olevan teollisuuden laillistajana.

Ja kun Bitcoinin hinta on jälleen nousussa, voimme pian nähdä, että useammat institutionaaliset toimijat kiinnittävät huomionsa tähän nopeasti kasvavaan digitaaliseen omaisuuteen.