Saavuttaako EOS vielä 3 dollaria?

EOS käy kauppaa lyhyellä aikavälillä laskevalla kiilalla.

Hinta käy kauppaa tuen ja vastuksen välillä 2,50 dollaria ja 2,95 dollaria.

EOS / BTC on eronnut tärkeästä pitkäaikaisesta tukitasosta

Haluatko tietää enemmän? Liity Telegram- ryhmäämme ja saa kaupankäyntisignaaleja, ilmaisen kaupankäyntikurssin ja päivittäisen yhteydenpidon salauksen faneihin!

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

EOS hinta on rikki pois laskevassa vastustuskyky linja mutta ei liikkua ylöspäin jälkeenpäin. Lyhytaikainen kaavio näyttää kuitenkin nousevan mallin, josta purkautuminen on todennäköistä.

Breakout vai Fakeout?

EOS-hinta on laskenut laskevan vastuslinjan rinnalla 16. elokuuta lähtien, jolloin se oli korkeimmillaan 3,95 dollaria.

7. lokakuuta hinta väitetysti puhkesi tästä vastuslinjasta, mutta loi pitkän ylemmän sydänlangan ja laski sen jälkeen sen alle.

Siitä lähtien liike muistuttaa heikkoa purkautumista ja linjan uudelleentestausta yhdessä 2,50 dollarin alueen kanssa tuena. Jos näin on, hinnan pitäisi jatkaa nousua kohti lähimpää vastustasoa, joka löytyy $ 2.95 ja $ 3.50.

Tekniset indikaattorit ovat neutraaleja, mikä tekee mahdolliseksi sekä rallin että laskun. Niin kauan kuin hinta käy yli 2,50 dollaria, todennäköisin skenaario olisi ralli kohti esitettyä vastustasoa.

Lyhyemmän aikavälin 2 tunnin kaavio osoittaa, että hinta on mahdollisesti kaupankäynnissä laskevassa kiilassa, jota pidetään nousevana kääntökuviona.

Lisäksi RSI on muodostanut nousevan eron tukilinjan kahden viimeisimmän kosketuksen aikana, ja MACD on ylittänyt positiivisen alueen.

Kiilan purkautuminen vie hinnan todennäköisesti 2,72 dollariin, puoliväliin aiemmin mainittuun vastusalueeseen 2,95 dollariin.

Toisaalta erotus kiilasta mitätöi tämän nousevan mahdollisuuden.